חומרים:

 750 גרם גבינה לבנה  5%

 1 כוס קמח דוחן.

 4 ביצים.

1/4 כוס שמן קנולה.

1/2 כוס סוכר.

 1/2 כפית תמצית וניל.

 1 שקית אבקת אפייה.

 2 כפיות בערך של סירופ שוקולד לקישוט )מבקבוק זליפה לחיץ(.

אופן ההכנה:

מערבבים את הגבינה, השמן, הסוכר ותמצית האפייה עד שמקבלים

מרקם אחד, מפרידים את החלבונים מהחלבונים של הביצים מוסיפים

אותם וממשיכים לערבב. מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב עד

שמתקבלת עיסה חלקה ואחידה. מקציפים את החלבונים בקערה נפרדת,

מוסיפים לבלילה )בחלקים( ומערבבים היטב בתנועות קיפול. יש לשים

לב שנפח הבלילה מעט עולה. שופכים את הבלילה לתבנית סיליקון )עם

חור במרכז( ומכניסים למיקרו ל 12-15 דקות )תלוי בסוג המיקרו( עד

שמשחים מעט והעוגה נפרדת מהדפנות. מחכים עד שתתקרר מעט

ומקשטים בסירופ שוקולד.

הערה: ניתן לאפות בתנור בחום של 187 מעלות למשך כ 55- דקות.

בתיאבון...