רשימת תפוצה
האתר בעבודות תחזוקה מצטערים על אי הנוחות הזמנית, נשוב בקרוב!

אוכל

מתכונים מהמטבח הטבעוני של אנניבריא

ה׳ בתמוז ה׳תשע״ז ה׳ בתמוז ה׳תשע״ז 29/06/2017 | מאת אנני דמרי

כמה מתכונים קלילים ופשוטים לקיץ בריא

ממרח קישוקשיו

מצרכים:

  • ½ כוס אגוזי קשיו לא קלויים
  • 1 כף שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח אטלנטי ופלפל שחור
  • 5 קישואים

אופן ההכנה:

משרים את אגוזי הקשיו במים רותחים במשך 30 דקות.

מסננים.

חותכים את הקישואים לרצועות ומושחים אותם בשמן, שום ותבלינים

אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

מעבירים למעבד מזון את הקישואים ואת הקשיו עד לקבלת ממרח אחיד.

אפשר לפזר עירית מעל הממרח.

אפשר להכין את הממרח קישואים ללא הקשיו ולהוסיף בצל בגריל

בתיאבון!!

פאייה טבעונית עם שלל הפתעות:

פאייה הוא מאכל לאומי מספרד. בדרך כלל מוגש עם פירות ים ודגים. זוהי הגרסה הטבעונית לפאייה. ניתן להגיש עם סלסת עגבניות.

מצרכים:

  • ½ ק"ג אורז מלא עגול מושרה כמה שעות
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
  • 1 עגבניה מקולפת ומגורדת
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 5 פטריות טריות
  • 3 תחתיות ארטישוק
  • ½ כוס בובוס(שעועית לימה)
  • ½ כוס אפונה קפואה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף מלח גס אלטנטי
  • כף כורכום
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כוסות מים רותחים.

אופן ההכנה:

בסיר רחב מאדים את השום עם השמן זית
.מוסיפים את האורז, הירקות והתבלינים,
מערבבים ומוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ30 דק'.בתיאבון
*הירקות והתוספות לבחירתכם, כל אחד לפי טעמו.

כדורי פירות יבשים

מצרכים:

  • 1 כוס אגוזי קשיו קצוצים
  • 1 כוס תמר מג'הול
  • ½ כוס משמשים אורגניים(אפשר משמש רגיל)
  • ½ כוס ממרח שקדים
  • 1 כף שמן קוקוס מומס
  • ½ כפית תמצית וניל
  • לציפוי:קקאו משובח או קוקוס טחון

אופן ההכנה:

במעבד מזון מעבדים את הקשיו,התמר
ויתר המרכיבים ומעבדים עד לקבלת מחית.
יוצרים כדורים ומצפים אותם בקקאו
או בקוקוס
זהירות:ממכר.

מאמרים נבחרים

1 2 3 576

Donnez du pouvoir à votre voyage juif

Inscrivez-vous à l'e-mail hebdomadaire d'Aish.com

Error: Contact form not found.

הצטרפו לניוזלטר השבועי

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram דילוג לתוכן