
הסתכלו על התמונה למעלה, ותוכלו להבחין היכן פרץ הנהג את מעקה הבטיחות, מימין לתעלת המים, במקום בו עומדים אנשים על הדרך, ומצביעים.
הרכב נסע במהירות של כ-120 קמ"ש מימין לשמאל, כשפגע בגדר הבטיחות ושבר אותה, הוא התהפך באוויר, עף מעל לשפך תעלת הניקוז ונחת כשפניו פונות אל צידה השמאלי של התעלה, בכיוון ההפוך לנסיעתו קודם התאונה.
הנהג בן ה-22 ונוסע נוסף בן 18, לא נפגעו למעט חתכים וחבלות שטחיים.
התאונה התרחשה בכביש מס' 100, כביש מהיר באריזונה ארה"ב.
כעת, התבוננו בתמונה השנייה שלמטה...

אם החברה האלה לא האמינו קודם באלוקים, נראה לכם שהתחילו להם שאלות באמונה?
שלח: באצ'י




_(hebrew).jpg)
_(hebrew).jpg)
_(hebrew).jpg)
(10) ילד, 17/2/2009
ל-ע.. התאונה הייתה מלכתחילה בשביל לעורר אותם! מי את/ה חושב/ת שאת/ה מזלזל/ת בקדוש ברוך הוא?!!
(9) ע, 19/1/2009
ומה עם כל השאר
ומה עם כל שאר האנשים שמתים בתאונת דרכים, וחוץ מזה, אם יש "אלוקים" למה הם היו צריכים להיות בתאונה מלכתכילה...
(8) מיכלוש :--), 13/1/2009
wow!!!
וואו זה נס !
אני חושבת שמי שלא מאמין בה'' שיתחיל!
מנסים לרמוז לנו משהו..
(7) אושרית, 17/12/2008
גם לי קרה נס
באחד הסיבובים בעודי נוסעת בשעת בוקר מוקדמת, ביום חורפי וגשום, בירידות בהרים ממהרת לעבודה, איבדתי שליטה המכונית התהפכה על צידה נגררה עד לקצה - לא הייתה גדר בטיחות - פגעה בסלע עפה באוויר והתהפכתי פעמיים נחתתי כ-20 מטר למטה בתהום.
התוצאות היו מדהימות: הרכב היה הרוס כולו ואני יצאתי עם מכות קלות בלבד, שלמה ובריאה. אכן קיבלתי את חיי במתנה וקרה לי נס מיוחד. לא צילמו אבל אם הייתם רואים את המכונית לא הייתם מאמינים שאפשר לצאת מתאונה כזאת שלמים ובריאים. סעו בזהירות.
(6) אנונימי, 1/12/2008
אלוקים...
זה מטורף....